FSU Social Norming
(produced by the FSU S.A.F.E. Office)

Home Page - Non-text
Home Page - Text
Factoids - Text
Spread the Word - (Posters with Alt Tags)
Press Your Luck - Text
The Top Ten - Text
Make a Difference - Text

Press Your Luck Quiz
Answer key at bottom of page

1. What is the percentage of FSU students who drink once a week or less or not at all?
A. 88%
B. 92%
C. 68%
D. 54%

2. Homer's college professor said: "Out with the old, in with the ___".
A. New
B. Beer
C. Nucleus
D. Girlfriend

3. The S.A.F.E. Office is located in which FSU building?
A. University Police
B. Sand Spring Hall
C. Stangle
D. Pullen Hall

4. What is the percentage of FSU students who prefer parties to be drug-free?
A. 44%
B. 54%
C. 71%
D. 81%

5. How many FSU students choose to date a non-smoker?
A. 1,000
B. 2,500
C. 3,000
D. 4,500

6. Which 2004 Olympic Swimmer won, lost and won back a gold medal?
A. James Goddard
B. Aaron Peirsol
C. Razvan Florea
D. Lenny Krayzelburg

7. What percentage of FSU students feel its ok not to drink alcohol at parties?
A. 84%
B. 54%
C. 48%
D. 64%

8. What Allegany County landmark is one of FSU studentís favorite breath taking natural highs?
A. Iron Mountain
B. Danís Rock
C. Rocky Gap
D. Frostburg Falls

9. What is the percentage of FSU students who always or most of the time buckle up?
A. 65%
B. 77%
C. 82%
D. 94%

10. What is the percentage of FSU students who never used marijuana in the past year?
A. 64%
B. 34%
C. 54%
D. 24%

ANSWER KEY
1. C
2. C
3. B
4. D
5. D
6. B
7. A
8. B
9. D
10. A


Web Page Manager: dswogger@frostburg.edu
Frostburg State University - http://www.frostburg.edu
101 Braddock Road, Frostburg, MD 21532-2303
Copyright / Privacy